magyar / english


 
 

04.

Kapcsolat


patika.tv Kft.
Cím: 1131 Budapest, Topolya utca 4-8.
Telefon: (+36-1) 796.5404 Fax: (+36-1) 796.5403
E-mail: info@patika.tv


01.

Rólunk


A patika.tv Kft. 2005-ben startup cégként vált népszerűvé, új informatikai-marketing szolgáltatásával. Precíz és célirányos eladáshelyi médiumot hozott létre, a gyógyszerpiac szereplői számára. Fontos, hogy stabil és megbízható szolgáltatást biztosítson a reális gazdasági lehetőségek figyelembe vétele mellett.

Bővebben

02.

A rendszer


A patika.tv saját fejlesztésű in-door rendszere, Magyarország kimagasló OTC forgalmat bonyolító gyógyszertáraiban üzemel. Központilag távolról menedzselt rendszer, helyszíni beavatkozást nem igényel. A rendszer biztosítja a nagy számú helyszín csoportos vagy egyéni kezelését is.

03.

Referenciák


05.

Beteghívó

Kényelmes, megnyugtató és várakozásmentes - patika.tv

Európában ma már elképzelhetetlen egy gyógyszertár beteghívó rendszer nélkül.
Nem véletlenül, hiszen ez teszi lehetővé, hogy minden beteg a legrövidebb időn belül jusson a tárához, sorbaállás nélkül. Így az ott töltött idő értékesebb, hatékonyabb lesz, több vásárlót lehet kiszolgálni és több idő jut a beteg kommunikációra. Ezáltal nagymértékben hozzájárul a patikai forgalom növekedéséhez. Kellemesebbé teszi a várakozást, biztosítja az intimszféra kialakulását, valamint az expediálás szüneteltetésének lehetőségét. Előresorolást biztosít internetes rendelés és rendelt gyógyszer (magisztrális készítmény, vagy megrendelt gyógyszer) vásárlása esetén. Nagymértékben segíti a gyógyszertári dolgozók munkáját, rendszert biztosít az expediálás folyamatában.

A patika.tv beteghívó rendszer a betegek kulturált és hatékony kiszolgálását segíti elő.
A bejáratnál egyedi sorszámot húz a vásárló, majd a számkijelzőt figyelve várja a sorszámát, közben az asszisztenseknél elhelyezett készülékek az adott tárához történő beteghívást biztosítják a hívószám megjelenítésével. Az officinában várakozó betegek egy központi kijelzőn látják a tára betűjelét és a hívott beteg sorszámát.

sorszam
 
Technikai paraméterek:
Ügyfélforgalom:
150 - 2500 beteg/nap
Sorszámosztás:
hőnyomtató automatikus vágással
Munkahelyek (tárák) száma:
maximum 7
Tevékenységek (nyomógombok) száma:
maximum 7
Munkahelyi kijelző:
asszisztensnél elhelyezett készüléken
Hívás módja:
vezetékes, vagy szoftveres
Ajánlott felhasználási terület:
gyógyszertárak, rendelők, kórházak
Egyéb jellemzők:
központi kijelzés LCD TV-n

Választható funkciók:
1. Kártyás fizetés (bankkártya,egészségpénztári kártya)
2. Készpénzes fizetés
3. Interneten rendelt termék átvétele soron kívül
4. Elkészített (megrendelt), magisztrális készítmény átvétele soron kívül

Az officinában várakozó betegek egy központi kijelzőn látják a tára betűjelét és a hívott beteg sorszámát (akár hangjelzés kíséretében is).

 

06.

Rólunk mondták

- Azért használjuk évek óta, mert a sorbanállók érdeklődnek a tévén látott termék iránt ezért a gyógyszerész berendeli és tartja, mérhető volt a növekedés.
Dr. Fekete Enikő - Richter Gedeon Nyrt.

- Egy fogyasztót átlagosan napi 4-5 ezer impulzus ér, azonban csak a töredékére emlékszik, mi ezért használjuk a patika tévé rendszerét.
Dr. Patthy Szabolcs - Roche Magyarország Kft.

- Hatékony elérést biztosít a patikában, így jól kiegészíti és támogatja a merketingkampányokat.
Sey Noémi - GlaxoSmithKline Kft.

- A Beteghívó rendszer kellemesebbé teszi a sorban állást. A reklámozott termékek forgalma több mint 28%-kal emelkedett.
Mészárosné dr. Nagy Márta - Victoria Gyógyszertár

07.

Hírek


Pharma Transport 2018


Budapest, 2018. Április 17.

Gyorsan változó világunkban rendkívül fontos, hogy ismerjük a trendeket, aktuálisan felmerülő kérdéseket, témákat, melyek foglalkoztatják a szakmát, nincs ez másképp a gyógyszeriparban sem. A szektor egyik fontos kérdése a szállítmányozás megoldása, hiszen a hőmérséklet-érzékeny termékek megfelelő szállítása és az áru biztonságának garantálása olykor nagy küzdelmet jelent. Az alapvető kihívásokon túl a napjainkban mindinkább gyakorivá vált gyógyszerhamisítás is jelentősen megnehezíti a gyógyszeriparban tevékenykedő szakemberek munkáját. Éppen ezért a szakma folyamatos újítások bevezetésével fejleszti az iparágat annak érdekében, hogy megfelelő megoldást találjanak a nap mint nap felmerülő kihívásokra.

2018. április 17-én az IIR Magyarország szervezésében idén újra megrendezésre kerül Budapesten a Pharma Transport szakkonferencia, mely során többek között olyan jelentős témákban tartanak előadást a szakma elismertjei, mint a szállítmányozás biztonsága, a gyógyszerekkel kapcsolatos szabályozások változásai, a szerializáció, illetve a szigorúbb biztonsági előírásokhoz való alkalmazkodás.

Konferenciánkat a különleges hőmérsékleti előírásokhoz igazodó gyógyszerszállítási megoldások témakörrel nyitjuk. Ezt követően Dr. Somorjai Krisztina, a Pharmaroad Kft. IR vezetője a különböző hőmérsékletű termékek együttszállításáról tart előadást, majd közösen mutatja be a biztonságos közúti szállítmányozást Csáti Réka, operatív igazgató és Rácz Tamás, értékesítési igazgató, a Jármű Kontroll Magyarország Kft. képviseletében. Folytatásként a gyógyszerkészítmények légi és vízi szállítmányozása során felmerülő problémákról lesz szó.

Ezután a szerializáció gyakorlati kihívásairól Dr. Sánta Zsuzsanna tart prezentációt, az Abacus Medicine Hungary Kft. minőségbiztosító gyógyszerésze és felelős személye, akivel a nap első kerekasztal-beszélgetésén Dr. Bartus Gábor, a Semmelweis Egyetem Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszerügyi Szervezési Intézet Minőségellenőrzési osztályvezetője és Pap Miklós, a Konzorcia Kft. support vezetője a szerializáció bevezetéséről és annak várható hatásairól beszélget.

Ezek után folytatjuk előadásainkat Dr. Dernovics Mátyás, az Országos Gyógyszerészeti és Élelemezés-egészségügyi Intézet, Jogi és Igazgatási Főosztály jogászának prezentációjával, aki a GDP változásairól, avagy a helyes nagykereskedelmi gyakorlatról fog beszélni. Szó lesz még a GDP/ GMP követelményeknek való megfelelésről Hegedűs Gézáné dr. Komlóssy Éva, a LAPROVET HUNGARY Állatgyógyászati Kft. qualified person és minőségirányítási szakértőjének előadásában, ezt követően pedig a GDP inspekciós tapasztalatokról számol be nekünk Dr. Zajzon Gergely ügyvezető igazgató és Zajzonné dr. Boruzs Hedvig ügyvezető, felelős személy, akik a Soldra International Kft-től és a Medimpex Zrt-től érkeznek hozzánk. Konferenciánkat egy kerekasztal-beszélgetéssel zárjuk, ahol fő témánk a szállítmányozás jövője lesz.

A nap végére részletekbe menő tájékoztatást kapnak résztvevőink a gyógyszeripari szállítmányozás és az ellátási lánc aktuális kérdéseivel, megoldásaival és jövőjével kapcsolatban.

A részletes programért látogasson el az IIR Magyarország honlapjára! (https://goo.gl/14iz3L)